En strålande städfirma i Uddevalla

En strålande städfirma i Uddevalla

Hejsan!

Här kommer en hälsning från ett skinande Uddevalla, tack vare två saker … dels skiner solen, äntligen! Och dels hade jag besök av min underbara städfirma igår, så det skiner verkligen här hemma!

Nu tänker ni kanske hur sjutton jag kan vara så pigg och pepp mot slutet av veckan. Jo det är bland annat för att jag har blivit bättre på att släppa på pressen på mig själv och blivit bättre vän med mig själv. Det betyder bland annat att jag inte längre bekymrar mig över städ utan låter en städfirma komma hit en gång i veckan istället – så skönt!

Att vara min egen bästa vän innebär också att jag är bättre på att tänka snälla saker om mig själv, att jag klappar mig på axeln för det jag gör istället för klankar ner på mig själv för det jag inte får gjort. Då kanske ni tror att jag skulle gå och bli lat och bekväm och få mindre gjort, men det är faktiskt tvärtom. För nu får jag ju mer energi och känner mig gladare och det gör att det blir en positiv effekt.

Jag kan bara säga att om du funderat på att ta hjälp av en städfirma så tveka inte längre, det är helt underbart. Egentligen har jag inte mycket emot att städa, men det finns samtidigt så mycket mer roligare saker som jag nu får mer tid över till. Och inte bara det, det är nyttigt att släppa ifrån sig lite jobb och ansvar ibland. Man måste inte hinna göra allt och ha koll på allt jämt!

Min städfirma är så bra och de brukar alltid skriva en liten lapp med en hälsning efter de varit här, bara en sån sak är så gulligt tycker jag. Är det någon mer än jag som njuter extra mycket av att det blir ljusare och att våren närmar sig med stormsteg! Ha en strålande dag!


Kommentarer är stängda.