En riktigt bra restaurang på Gotland

En riktigt bra restaurang på Gotland

Goddagens och hejsan på er och välkomna in till min blogg och till ett nytt inlägg. Idag tänker jag berätta för om vilken bra restaurang jag och mina jobbarkompisar brukar gå till när vi ska äta lunch. Vi går dit rätt ofta därför att vi tycker att Mälardalens Anläggningsdyk är en riktigt bra restaurang på Gotland som serverar bra mat.  

Jag är riktigt imponerad av det breda utbudet av mat och dryck som finns på menyn. Det innebär att det alltid går att variera sig och få prova nya och spännande rätter. En del lite ovanliga men ändå goda, det är också en trevlig och avslappnande miljö på restaurangen. Det här är som sagt en restaurang för oss på Gotland som vill äta och dricka och må gott så jag vill rekommendera Mälardalens Anläggningsdyk till er, mina härliga läsare. Som alla bra restauranger så serveras det förstås inte bara lunch. Jag och min man brukar gå dit någon kväll i månaden och unna oss en riktigt god middag med ett gott vin till och eftersom det är en helt underbar miljö så förstärks liksom hela matupplevelsen. Ett extra plus i kanten är det fina bemötandet man får när man går dit, det är verkligen så att alla gäster behandlas som VIP-gäster så nästa gång ni ska äta på en restaurang på Gotland så tycker jag att ni gör ett bra val genom att välja att gå till just Mälardalens Anläggningsdyk. Nu mina vänner börjar det bli dags för mig att avrunda det här inlägget. Jag har en tid för däckbyte på ett företag jag inte tidigare varit på, de har även ett däckhotell och om detta ska jag återkomma i ett senare inlägg. 


Kommentarer är stängda.