Annelies Puls & Paus

Annelies Puls & Paus

Nu har vi ätit lunch på jobbet och det är en stund kvar innan det är dags att stämpla in. Vår chef har köpt in en massagefåtölj och min kollega ligger i den just nu och jag ser att hon har slumrat till. Även jag har provat att ligga i fåtöljen men tacka vet jag riktig massage, det finns det inget som slår. När det gäller massage här i Tranås där jag arbetar och bor så har jag upptäckt ett riktigt bra företag som heter Annelies Puls & Paus, och det är ett företag som jag har varit hos några gånger och där får man massage i hemmamiljö. 

Hon som har det här företaget sträcker ut sina armar till alla som vill få massage i Tranås, Boxholm och Aneby, och hon vill förmedla lugn, hos henne ska man koppla bort den vardagliga stressen och få må bra den stund som massagen pågår och givetvis ska man känna att lugnet och avslappningen sitter i ett bra tag efteråt också. Om jag jämför hur det är att få massage av en massagefåtölj eller massage av en utbildad massör, så är det milsvid skillnad. Tanken var god ifrån chefen att skaffa en sådan fåtölj men det hade varit ännu bättre om han gett oss anställda möjligheten att gå på företagsmassage. Jag hoppas att ni som läser det här inlägget och har ett intresse av att få massage i Tranås kommer att höra av er till Annelies Puls & Paus. Hon har en katt men är du inte är allergisk så är det förstås inget problem. Det var inget mer som jag skulle säga om detta men vill ni veta mer om Annelies Puls & Paus kan ni gå in på hemsidan. 


Kommentarer är stängda.