Tawan Fotvård gör hembesök i Kungälv

Tawan Fotvård gör hembesök i Kungälv

Hej och välkomna till ett nytt inlägg som jag skriver eftersom min mamma ska få fotvård om en stund. Jag ska hem till mamma strax och fika, ska köpa ett par kanelbullar och ha med mig så när fotvården som kommer på hembesök har gjort sitt, då ska kaffepannan sättas på. Jag som anhörig tycker att det är helt suveränt att det finns fotvård i Kungälv som gör hembesök. Det underlättar verkligen för mig, för innan mamma vände sig till Tawan Fotvård så fick hon fotvård inne i stan och då fick jag alltid ta ledigt från jobbet för att köra henne fram och tillbaka, och det slipper jag ju nu. Dessutom är det så bra att Tawan Fotvård i Kungälv har flexibla öppettider, det vill säga så går det komma överens om en tid som passar för alla parter. Det är bra att jag slipper ta ledigt som ett exempel. Hon som har det här fotvårdsföretaget är inte bara riktigt duktig på det hon gör, hon är så trevlig och snäll och vet verkligen vad god kundservice innebär. Nu har jag inga problem med mina egna fötter, men om jag hade haft det och behövt fotvård i Kungälv då hade jag utan att tveka vänt mig till Tawan Fotvård. Någonting som jag för övrigt verkligen kan rekommendera er att göra också, under förutsättning att ni behöver fotvård då förstås! Nu börjar det allt dra ihop sig och ska jag dessutom hinna in och köpa bullar i affären är det nog bäst att jag ger mig av hemifrån nu. Jag får helt sonika ta och sätta punkt för det här inlägget här, och det var kul att ni ville läsa det! 


Kommentarer är stängda.